+31 (0)20 240 25 72 English Direct contact
het Compliancekantoor

Persbericht: Compliancekantoor richt bureau vaktechniek 'het BVT' op

01-02-2013

Het Compliancekantoor heeft een zelfstandig werkend bureau vaktechniek  onder de naam ‘het Bureau Vaktechniek’ opgericht. Het Bureau Vaktechniek  is per 1 februari 2013 operationeel.  Het Compliancekantoor blijft actief in de ondersteuning van accountantsorganisaties op het gebied van compliance advisering, ondersteuning bij toezichtsonderzoeken, opdrachtgerichte kwaliteitsonderzoeken en interne kwaliteitsreviews.

Het Compliancekantoor wil met het Bureau Vaktechniek mkb accountantsorganisaties ontlasten.  Veel mkb accountantsorganisaties hebben moeite een vaktechnisch bureau in stand te houden. Bij het Bureau Vaktechniek kunnen accountantsorganisaties terecht voor consultaties, het ontwikkelen van tools & templates en handboeken en het faciliteren van trainingen op het gebied van compliance, audit & assurance en externe verslaggeving.  Het Bureau Vaktechniek biedt haar diensten tegen een scherp tarief aan in abonnementsvorm, variërend van een beperkte ondersteuning tot het volledig overnemen van de vaktechnische rol, waardoor voor accountantsorganisaties een synergievoordeel kan worden bereikt.

Het Bureau Vaktechniek fungeert als expertisecentrum op het gebied van externe verslaggeving en auditing & assurance. Kwaliteit van het Bureau Vaktechniek  wordt gewaarborgd door een quality assurance reviewsysteem en de inzet van professionals met aantoonbare ervaring in de vaktechniek.

Home>Nieuws>Laatste ontwikkelingen>Persbericht: Compliancekantoor richt bureau vak...