+31 (0)20 240 25 72 English Direct contact
het Bureau Vaktechniek

Bureau vaktechniek

Vaktechniek is een belangrijke basis voor accountants. Het Compliancekantoor heeft een zelfstandig werkend bureau vaktechniek onder de naam ‘het Bureau Vaktechniek’.

Het Bureau Vaktechniek ontlast accountantsorganisaties en fungeert als expertisecentrum op het gebied van externe verslaggeving en auditing & assurance. Onze dienstverlening bestaat onder meer uit het delen van vaktechnische kennis, uitvoeren van consultaties en het verzorgen van opleidingen en coaching.

Door de inzet van professionals met aantoonbare ervaring in vaktechniek waarborgen wij de kwaliteit van het Bureau Vaktechniek. Daarnaast geldt voor formele vaktechnische consultaties dat wij het vier-ogen-principe toepassen.

Het Bureau Vaktechniek is er voor accountantsorganisaties. Ook als het lastig wordt. Wij zijn ervan overtuigd dat het leveren van kwaliteit vraagt om het kennen van eigen grenzen. Bij ongebruikelijke opdrachten bespreken we eerst intern om te bepalen of we zelf de benodigde kennis en kunde in huis hebben. Als dat niet zo is, dan kijken wij of er in ons netwerk professionals beschikbaar zijn die ons kunnen ondersteunen. Zijn deze professionals er niet, dan laten wij u dat weten. U kunt erop vertrouwen dat een goede en gedegen uitvoering van de opdracht bij ons altijd voorop staat.

Home>Bureau vaktechniek