+31 (0)20 240 25 72 English Direct contact
het Compliancekantoor

Maayke Slot RA geassocieerd partner bij het Compliancekantoor

21-06-2018 Maayke Slot RA geassocieerd partner bij het Compliancekantoor

Sinds 1 mei 2018 versterkt Maayke Slot MSc EMA RA het Compliancekantoor. Maayke volgde haar praktijkopleiding tot registeraccountant bij PwC en werkte daarna ruim vijf jaar bij toezichthouder AFM. 

De kennis en ervaring die Maayke opdeed bij de AFM komt ook goed van pas in haar werk bij het Compliancekantoor. Bij het Compliancekantoor zal zij zich voornamelijk bezighouden met de uitvoering van opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordelingen (OKB’s), interne (themagerichte) kwaliteitsreviews, dossiercoaching en het geven van trainingen. Naast haar werk bij het Compliancekantoor is Maayke universitair docent Auditing bij de Rijksuniversiteit Groningen. Lees hier meer over de persoonlijke motivatie van Maayke.

Het Compliancekantoor bevordert de kwaliteit van accountantscontroles door het uitvoeren van opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordelingen (OKB’s), kwaliteitsreviews, compliance-ondersteuning en -advisering, alsmede het faciliteren van trainingen en coaching. U kunt hier meer informatie vinden onze diensten. Of volg ons op LinkedIn.

Home>Nieuws>Laatste ontwikkelingen>Maayke Slot RA geassocieerd partner bij het Com...