+31 (0)20 240 25 72 English Direct contact
het Compliancekantoor

Het Bureau Vaktechniek versterkt zich met Githa Hogenes RA

31-08-2016 Het Bureau Vaktechniek versterkt zich met Githa Hogenes RA

Sinds 1 juli 2016 versterkt drs. Githa Hogenes RA het Bureau Vaktechniek van het Compliancekantoor. Voordat Githa bij het Compliancekantoor kwam werken, was zij werkzaam bij het bureau vaktechniek van een top 30 accountantsorganisatie.

Daarvoor werkte Githa ruim 16 jaar bij een ‘big four’- accountantsorganisatie, waar ze de eerste jaren ervaring opdeed in de controlepraktijk en zich sinds 2003 specialiseerde in vaktechniek. Ze deed dit op zowel nationaal als internationaal niveau. Githa heeft veel ervaring met consultaties, coaching van controleteams, het verzorgen van vaktechnische overleggen (VTO’s) en kwaliteitsreviews. Bij het Compliancekantoor zal zij zich voornamelijk bezighouden met het ondersteunen van cliënten op vaktechnisch gebied en opleidingen. 

Het Compliancekantoor heeft een zelfstandig werkend Bureau Vaktechniek, dat accountantsorganisaties ontlast en dienst doet als expertisecentrum op het gebied van externe verslaggeving en auditing & assurance. De dienstverlening van het Bureau Vaktechniek bestaat onder andere uit het delen van vaktechnische kennis, het uitvoeren van consultaties en het verzorgen van opleidingen en coaching. U kunt hier meer informatie vinden over de diensten van het Bureau Vaktechniek. Of volg ons op LinkedIn.

Home>Nieuws>Laatste ontwikkelingen>Het Bureau Vaktechniek versterkt zich met Githa...