+31 (0)20 240 25 72 English Direct contact
het Compliancekantoor

Erkenning PE-instelling voor het Compliancekantoor

30-06-2015 Erkenning PE-instelling voor het Compliancekantoor

Het Compliancekantoor heeft van de NBA erkenning gekregen als PE-instelling. De uren van gevolgde cursussen en opleidingen van het Compliancekantoor gelden daarom vanaf heden als gecertificeerde uren in het kader van de Nadere voorschriften permanente educatie (NVPE).

Momenteel zijn veel accountantsorganisaties bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de uitvoering van (wettelijke) controleopdrachten. Om dit te bereiken worden onder andere (interne) opleidingen gegeven aan beleidsbepalers, compliance officers, extern accountants en andere leden van het controleteam. Het Compliancekantoor heeft specifieke kennis ten aanzien van de wet- en regelgeving voor accountantsorganisaties, externe verslaggeving en audit & assurance en wordt regelmatig benaderd voor het verzorgen van in-house cursussen en opleidingen. 
De erkenning van de NBA geeft accountantsorganisaties die zelf geen erkende PE-instelling zijn de mogelijkheid om hun medewerkers met de opleidingen van het Compliancekantoor gecertificeerde uren te laten behalen.

Meer weten?
Het Compliancekantoor ondersteunt accountantsorganisaties op het gebied van opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordelingen, interne kwaliteitsreviews, compliance en toezichtonderzoeken. Op het gebied van vaktechniek ondersteunen wij externe accountants en hun teamleden met consultaties, handreikingen en opleidingen.

Lees verder op onze website over de mogelijkheden en voor opleidingen en cursussen. U kunt ons ook volgen op LinkedIn.

 

Home>Nieuws>Laatste ontwikkelingen>Erkenning PE-instelling voor het Compliancekantoor