+31 (0)20 240 25 72 English Direct contact
het Compliancekantoor

A.C. (André) de Regt RA

Is uw accountantskantoor 'fit-for-the-future'?

A.C. (André) de Regt RA

‘Zorgvuldig luisteren naar wat mensen zeggen en niet zeggen is voor mij het startpunt. Op basis van een heldere analyse help ik accountantsorganisaties bij het verbeteren van de kwaliteits- en risicobeheersing van hun diensten en organisatie. Met als uiteindelijke doelstelling om ‘fit-for-the-future’ te zijn. Ik onderscheid mij hierbij door een ‘Rotterdamse aanpak’ en daadwerkelijke ondersteuning bij de implementatie van verbetermaatregelen. Het accountantsberoep staat voor de uitdaging om een antwoord te geven op belangrijke risico’s waarmee accountants dag in dag uit mee te maken hebben. Naast risico’s op het gebied van kwaliteitsbeheersing, zijn dit bijvoorbeeld risico’s rondom het werven van de juiste talenten, het implementeren van nieuwe technologieën, enzovoort. Samen met mijn collega’s wil ik een bijdrage leveren om de impact van deze risico’s voor onze klanten zoveel mogelijk te verminderen.’

Voordat André zich bij het Compliancekantoor aansloot, was hij ruim twaalf jaar verantwoordelijk voor kwaliteit en risk management bij een top-5 accountantsorganisatie. Vanuit het internationale hoofdkantoor gaf hij wereldwijd leiding aan een team dat zich bezighield met kwaliteitsborging, risicobeheersing, compliance, accreditatie, toelating van nieuwe member firms en monitoring van de uitvoering van actieplannen (inclusief sancties). Daarnaast was hij verantwoordelijk voor alle aspecten van beleid, procedures, tools en processen binnen dit wereldwijde netwerk. Daarvoor was André partner bij een top-5 accountantsorganisatie in Nederland. Hier was hij verantwoordelijk voor praktijkontwikkeling en vaktechniek. 

André heeft veel ervaring in het verzorgen van trainingen en workshops. Ook komt hij graag langs tijdens seminars, cursusdagen en/of actualiteitendagen op het gebied van kwaliteit, risk management en compliance.


+31 (0)20 240 25 72 | andre.de.regt@compliancekantoor.nl Volg mij op linkedin

Home>Over ons>Medewerkers>A.C. (André) de Regt RA