+31 (0)20 240 25 72 English Direct contact
het Compliancekantoor

Ruben Altink RA versterkt het Bureau Vaktechniek

02-03-2015 Ruben Altink RA versterkt het Bureau Vaktechniek

Het Compliancekantoor heeft een zelfstandig werkend bureau vaktechniek onder de naam ‘het Bureau Vaktechniek’. Na de start in februari 2013 nam de vraag naar specialistische vaktechnische dienstverlening steeds verder toe.

Met ingang van 1 juli 2014 startte drs. Ruben Altink RA bij het Compliancekantoor. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het Bureau Vaktechniek. Voordat Ruben het Compliancekantoor kwam versterken, was hij verantwoordelijk voor bureau vaktechniek van een middelgrote accountantsorganisatie met OOB vergunning. Zijn werkzaamheden bestonden onder andere uit het onderhouden en verder opzetten van het interne kwaliteitsstelsel, updaten van kwaliteitshandboeken en controlemethodologie, het uitvoeren van vaktechnische consultaties en het verzorgen van trainingen. Klik hier als u meer wilt weten over de persoonlijke motivatie van Ruben.

Het Bureau Vaktechniek ontlast accountantsorganisaties en fungeert als expertisecentrum op het gebied van externe verslaggeving en auditing & assurance. De dienstverlening bestaat onder meer uit het delen van vaktechnische kennis, uitvoeren van consultaties en het verzorgen van opleidingen en coaching.

Hier kunt u meer informatie vinden over de dienstverlening van het Bureau Vaktechniek. U kunt ons ook volgen op Linked-In.

Home>Nieuws>Laatste ontwikkelingen>Ruben Altink RA versterkt het Bureau Vaktechniek